نظم نوین جهانی (New World Order)

زمینه سازی ظهور ، بررسی علائم ظهور، شناخت شیطان و دجال ،مبارزه با صهیونیزم جهانی

نظم نوین جهانی (New World Order)

زمینه سازی ظهور ، بررسی علائم ظهور، شناخت شیطان و دجال ،مبارزه با صهیونیزم جهانی

‌ناکامی آمریکا و اسرائیل در نبرد سایبری علیه ایران

به باور قاطبه ناظران و تحلیلگران این جنگ سایبری‌ ادامه‌ای از پروژه مهار ایران و جلوه‌ای از مقابله و جنگ نرمی است که از سوی منتقدان و مخالفان جمهوری اسلامی ایران حمایت و هدایت می‌شود.

  این روزها جنگ سایبری و مشتقات آن جایگاهی خاص در ادبیات سیاسی و رسانه‌ای ایران پیدا کرده است. پیشینه پیدایش و زایش افزایشی این مفهوم نیز بیشتر به تابستان گذشته و رسانه‌ای شدن ویروس استاکس نت در تاسیسات هسته‌ای نطنز و بوشهر و دور دیگری از ترور دانشمندان هسته‌ای در خیابان‌های تهران برمی‌گردد.


به واقع پس از این رویدادها بود که افکار عمومی و رسانه‌های گروهی بیش از پیش سخن از جنگ سایبری علیه ایران را به میان آوردند. به باور قاطبه ناظران و تحلیلگران این جنگ سایبری‌ ادامه‌ای از پروژه مهار ایران و جلوه‌ای از مقابله و جنگ نرمی است که از سوی منتقدان و مخالفان جمهوری اسلامی ایران حمایت و هدایت می‌شود.

آمریکا همراه و همکار اسرائیل
هراس رژیم صهیونیستی از وجود یک ایران هسته‌ای باعث شده است تا این رژیم عملیات‌های پرهزینه‌ای نظیر پروژه ویروس استاکس‌نت را کلید بزند. در گزارش رسانه‌های غربی آمده است که ویروس استاکس‌نت از سوی دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل ساخته شد و آنان کارایی آن را در تاسیسات اتمی دیمونا در صحرای نقب در جنوب فلسطین اشغالی آزمایش کردند.

نیوزویک جنگ سایبری و عملیات‌های تروریستی علیه ایران را جنگی پنهان برای مقابله با برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران توصیف می‌کند و می‌نویسد که آمریکا و اسرائیل که منافع خود را با هسته‌ای شدن ایران به شدت در خطر می‌بینند با صرف میلیون‌ها دلار و به کارگیری سیستم‌های پیچیده به دنبال ایجاد اختلال و مانع‌تراشی در حرکت هسته‌ای ایران هستند.

البته سطح و حجم عملیات‌های خرابکارانه از سوی رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران نیز نشان می‌دهد که این کشور به تنهایی دست به چنین اقداماتی نمی‌زند.

ریچارد کلارک، مشاور کاخ سفید در مبارزه با تروریسم و جنگ سایبری با تایید این مسئله می‌گوید که حداقل 2 دولت به صورت همزمان عملیات‌هایی را علیه ایران انجام می‌دهند که به نظر می‌رسد یکی از آنها مسئول انجام ترور و دیگری مامور جنگ سایبری و خرابکاری‌های کامپیوتری است. این دو دولت، ایالات متحده آمریکا و اسرائیل هستند. البته فرانسه، انگلیس و آلمان هم در طرح‌های آنان همکاری دارند.

با این همه همکاری و همراهی آمریکا با اسرائیل علیه ایران به زمانی برمی‌گردد که جورج بوش پسر چند ماه پیش از ترک کاخ سفید فرمان آغاز طرح عملیاتی مخفی را برای ضربه زدن به تاسیسات نطنز صادر کرد. این طرح پس از پیروزی دموکرات‌ها و ریاست جمهوری باراک اوباما در دستور کار سیاست خارجی کاخ سفید قرار گرفت.

پروژه بی‌ثبات‌سازی
با وجود همکاری اطلاعاتی و امنیتی آمریکا با اسرائیل در جنگ سایبری علیه ایران، اما این کشور تنها به این مسئله اکتفا نکرده است. در این راستا پروژه سازمان سیا با اختصاص بودجه 400 میلیون دلاری کنگره آمریکا و با دستور بوش ابلاغ و عملیاتی شد، در این جهت راه‌اندازی نبرد سایبری با استفاده از عوامل گروهک‌های ضدانقلاب منافقین، سلطنت‌طلبان، انجمن پادشاهی، فرقه بهائیت و گروه‌های حقوق بشری در دستور کار قرار گرفت.

این پروژه که با هدف بی‌ثبات سازی و در قالب شبکه‌سازی گسترده در فضای مجازی و سایبری کلید خورد اهدافی چون جمع‌آوری اطلاعات، جریان‌سازی و جنگ روانی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران، تاسیس سایت‌های مبتذل، حمایت خبری و رسانه‌ای از گروهک‌های تروریستی، اقدامات ایذایی و هکری و نفوذ به سرورهای دولتی، برنامه‌‌ریزی برای اخلال در سیستم مدیریت شهری از جمله سامانه سوخت‌رسانی و تهییج و تشویق به تجمعات غیرقانونی و اغتشاش در حوادث پس از انتخابات را دنبال می‌کرد.

سازمان سیا با ایجاد این سرویس سایبری، تنها در حوادث اخیر با تولید و انتشار بیش از 70 میلیون فیلترشکن، جنگ روانی پردامنه‌ای را علیه جمهوری اسلامی سازماندهی کرد. چنان که سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران نیز طی سخنانی در اجلاسیه نهم خبرگان رهبری گفت که اخیراً 874 سایت اینترنتی علیه جمهوری اسلامی راه ‌اندازی شده است.

راهکارهای مقابله‌ای ایران
با تمامی اقدامات و مانورهای اسرائیل و آمریکا علیه ایران در عرصه نبرد سایبری به نظر می‌رسد که مانند دیگر عرصه‌های تقابل، این بار نیز دستاوردهای ملموسی نصیب آنان نشده است. دی ماه امسال وزارت اطلاعات اعلام کرد که با انهدام شبکه‌ای از جاسوسان و تروریست‌های اسرائیل، موفق به دستگیری عوامل اصلی ترور شهید مسعود علی‌‌محمدی شده‌ است. مجید جمالی فشی عامل اصلی ترور در اعترافات تلویزیونی خود توضیح ‌داد که برای نخستین بار در ترکیه با عوامل اسرائیل آشنا شده و پس از آن به فلسطین اشغالی سفر کرده و در پادگانی در نزدیکی تل‌‌آویو تحت آموزش‌‌های لازم قرار گرفته است.

سعدالله زارعی، کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به عملیات موفق دستگیری عوامل ترور شهید علی ‌محمدی، این دستاورد اطلاعاتی در کشف شبکه جاسوسی و ترور رژیم صهیونیستی را دستاورد بسیار بزرگی می‌داند و می‌گوید که موساد سازمانی اطلاعاتی با سابقه بالا و فعالیت به صورت سلولی است. به طوری که در این شبکه هر عنصر مستقیماً با موساد ارتباط دارد و کشف یک سلول به کشف بقیه سلول‌ها منجر نمی‌شود.

لذا وارد شدن در این سیستم بدون نفوذ به خود موساد ممکن نبود که ایران توانست به این کار دست یابد. دستگیری شبکه‌ای از جاسوسان سلولی موساد، نشان‌‌دهنده نفوذ جمهوری اسلامی در مغز موساد است که این کار دارای ارزش اطلاعاتی بسیار بالایی است.

البته ناکارآمدی سرویس جاسوسی موساد در طول دوره ریاست داگان بارها خود را نشان داده است. ناتوانی اطلاعاتی و امنیتی موساد در طول جنگ 33 روزه با حزب الله و 22 روزه با حماس، بارها در غافلگیری تیپ کماندویی گولانی و انهدام تانک‌های مرکاوا به اثبات رسید. این سرویس به‌رغم بهره‌مندی از سامانه‌های اطلاعاتی وسیع و سیستم جاسوسی گسترده حتی نتوانسته است پس از 4 سال از زنده بودن گیلعاد شالیت، سرباز اسرائیلی گزارشی قابل اعتنا ارائه دهد.

حشمت‌الله فلاحت پیشه، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به این گفته وزیر اطلاعات که در قبال اقدام موساد با رژیم صهیونیستی مقابله اطلاعاتی می‌کنیم، تاکید می‌کند که تقابل اطلاعاتی ایران و موساد از دهه‌های گذشته شکل گرفته است، اما به میزانی که آنها به تجهیزات روز جاسوسی و اطلاعاتی مجهز می‌شوند به همان میزان کیفیت مقابله در ایران پیش می‌رود و به طور معمول ایران در این زمینه موفق عمل می‌کند.

در کنار این اقدامات مقابله‌ای اطلاعاتی و امنیتی، جمهوری اسلامی ایران توانسته است با رویکردی تهاجمی به مقابله با این جنگ سایبری برود. چنان که درز اطلاعاتی از درون دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل نظیر سرویس اطلاعاتی ارتش (امان)، سرویس امنیت داخلی (شاباک) و سرویس اطلاعات خارجی (موساد) طی ماههای اخیر دامنه‌ای از نگرانی‌ها را نزد مقامات این کشور شکل بخشیده است.

البته رخنه و نفوذ اطلاعاتی ایران به هرم سازمان‌های امنیتی اسرائیل به رسانه‌های این رژیم نیز کشیده شده است. چنان که روزنامه هاآرتص در این باره به انتشار یک گزارش طبقه‌بندی شده در رسانه‌های ایران اشاره می‌کند و می‌نویسد که رسانه‌های ایرانی اواخر سال 88 یک گزارش کاملا طبقه‌بندی شده از شاباک را منتشر کردند که تحقیقات درباره چگونگی درز آن هنوز به هیچ سرانجامی نرسیده است. آن گزارش "برآورد امنیتی اسرائیل برای سال 2010" نام داشت و مشترکاً از سوی مرکز تحقیقات شاباک و سازمان تحقیقات و بررسی‌های موساد نوشته شده بود.

حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران نیز اخیرا اعلام کرد که نیروهای اطلاعاتی ایران موفق به رخنه در بدنه موساد شده‌اند و عوامل ترور شهید مسعود علی‌محمدی را شناسایی کرده‌اند.

همزمان با مقابله اطلاعاتی، ایران سعی داشته است تا عرصه جدیدی از مقابله حقوقی را نیز فراروی اسرائیل بگشاید. در این راستا علی‌اکبر صالحی، وزیر امور خارجه از وجود اسناد حقوقی مانند اسنادی که نشان‌دهنده ربوده شدن علیرضا عسگری، معاون سابق وزیر دفاع از سوی عوامل موساد است و ارائه آن به سازمان‌های بین‌المللی خبر داده بود.
ارسلان مرشدی

منبع: جام جم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد