نظم نوین جهانی (New World Order)

زمینه سازی ظهور ، بررسی علائم ظهور، شناخت شیطان و دجال ،مبارزه با صهیونیزم جهانی

نظم نوین جهانی (New World Order)

زمینه سازی ظهور ، بررسی علائم ظهور، شناخت شیطان و دجال ،مبارزه با صهیونیزم جهانی

سیر تکاملی ار تقاء یافتن از طراح UI به طراح محصول در طراحی وب سایت


سیر تکاملی ار تقاء یافتن از طراح UI به طراح محصول در طراحی وب سایت

نظر به تغییر روند تکنولوژی ، واژه محصول می تواند علاوه بر مفهوم قبلی آن، مواردی مثل خدمات مختلف بانکی، و هر سرویس یا اپلیکیشنی در حوزه IT را هم در بر می گیرد.

طراح UX و طراحی سایت

این شخص مسئول نظارت بر عملکرد صحیح محصول است. جهت حل کردن مسائل کاری، یک طراح UX همواره نیاز دارد که مسائل مربوط به محصول را از ابعاد گوناگون بررسی نماید تا بتواند بهترین راه حل را جهت اطمینان از عملکرد منطقی سرویس یا اپلیکیشن بیابد. این طراحان الگوهای مختلف را برای محصول کاربر نهایی و تمام اینتراکشن های آن نوشته و می سازند.

 طراح UI در طراحی سایت

آنها مسئول نسخه نهایی ارائه شده واسط کاربری محصول می باشند و صفحات وب یا اپلیکیشن را رسم می نموده و در حقیقت طرحی که طراح UX مشخص کرده را تصویر سازی و پیاده سازی می کنند. یک طراح UI  مناسب ترین راه را جهت پررنگ کردن عناصر مهم صفحه در جلب نظر کاربران پیدا می نماید که در کارشان بسیار حایز اهمیت و با بهره گیری از الگوهای طراحیUI ، به سادگی برای محصول توسعه دهند .

 چند مورد از مسائلی که روی توسعه واسط کاربری اثر دارند:

 آیا می توان بدون درک نیاز کاربران، واسط کاربری را به خوبی توسعه داد؟

  • آیا بدون تحقیق، می شود نیاز کاربران را فهمید؟
  • آیا می توان بدون تست محصول نهایی، یک واسطه کاربری خوب ساخت؟
  • آیا می توان یک واسط کاربری خوب بدون ترکیب بندی منطقی استایل عناصر صفحات سایت ساخت؟
  • آیا می توان یک واسط کاربری کاربرپسند را بدون استفاده از انیمیشن ها توسعه داد؟

جواب همه این سوال ها ” خیر ” است .

طراحی محصول

ساخت هر محصول مدرن دیجیتال پروسه ای طولانی است که یک بخش منسجم از طراحی محصول می باشد.  یک طراح محصول حرفه ای، مسئولیت تمام جزییات محصول و میزان استقبال توسط کاربران را می پذیرد .

باز طراحی سرویس های قدیمی

با باز طراحی سایت های از مد افتاده، می توان مشاهده کرد که محصول قدیمی به محصولی شگفت انگیز تبدیل شده است .

سیر تکاملی پیشرفت کردن از طراح UI  بودن به طراح محصول، نیازمند سپری کردن گام های منطقی در دنیای فن آوری های مدرن می باشد. یاد گرفتن دانش تکنولوژی از یادگیری استفاده از ابزار آن، خیلی مهم تر و راحت تر است و فقط باید با استفاده از هوشیاری و دانش روز دنیای فن آوری، سطح کیفیت کارهای خود را ارتقا داد و رضایت کاربران محصولات خود را جلب نمود.

منبع

نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ایران

بازار سوم فرابورس راه‌اندازی می‌شود

سرپرست مرکز پژوهش سازمان بورس گفت: اصلاحات دستورالعمل های پذیرش، عرضه و نقل و انتقال اوراق بهادار و نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ایران، به منظور ایجاد بازار هدف مصوب شد.

به گزارش پول بانک ، مریم صفاریان اظهار داشت: اصلاحات دستورالعمل‌های پذیرش، عرضه و نقل و انتقال اوراق بهادار و نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ایران، به منظور ایجاد بازار هدف مصوب شد. با ابلاغ این مصوبات، بازار هدف به عنوان یکی از بازارهای فرابورس ایران متشکل از دو تابلوی اصلی و فرعی ایجاد خواهد شد.

سرپرست مرکز پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: شرکت‌های دارای چشم انداز روشن از رشد و سودآوری که شرایط پذیرش در بازارهای اول و دوم فرابورس را ندارند، می‌توانند بر اساس شرایط پیش بینی شده در مقررات که نسبت به شرایط پذیرش در دو بازار یاد شده ساده‌تر است، در این بازار و هر یک از تابلوهای آن پذیرش شده و اوراق بهادار آنها با شرایط متفاوتی که برای هر تابلو متناسب با ویژگی شرکت‌های پذیرفته شده در آن در نظر گرفته شده است، معامله شوند.

وی گفت: بازار هدف، به منظور رفع موانع و مشکلات شناسایی شده در بازار شرکت‌های کوچک و متوسط فرابورس ایجاد و جایگزین این بازار خواهد شد.

صفاریان در پایان خاطرنشان کرد: به دلیل ماهیت شرکت‌های پذیرفته شده در بازار هدف، صرفاً سرمایه گذاران واجد شرایط اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی که بر اساس ضوابط و معیارهایی از قبیل سواد مالی، تجربه کاری و سابقه فعالیت در بازار سرمایه می‌توانند در این بازار فعالیت کنند.

منبع خبر

یخ های زمین سریع‌تر از هر زمانی از تاریخ در حال ذوب شدن هستند

یخ های زمین سریع‌تر از هر زمانی از تاریخ در حال ذوب شدن هستند

یخ های زمین با سرعتی نزدیک به بدترین سناریوهای گرمایش زمین در حال ذوب شدن هستند؛ این هشدار دانشمندان در تازه‌ترین تحقیق مرتبط با تغییرات آب و هوایی است.

در تازه‌ترین تحقیقات تغییرات آب و هوایی دانشمندان، گفته شده که سرعت ذوب شدن یخ های زمین از هر زمان دیگری در طول تاریخ بشریت بیشتر شده است. در بررسی این هشدار نگران کننده با ما همراه باشید.

در پژوهشی جدید اعلام شده که شرایط حال حاضر تنها رو به وخامت بوده و سطح یخ‌های ذوب شده در سراسر سیاره به بدترین پیش‌بینی‌های مرتبط با گرمایش زمین نزدیک می‌شود. در میان تمامی تاثیرات مخرب گرمایش زمین، می‌توان گفت که آب شدن یخ‌های قطبی بزرگ‌ترین نگرانی دانشمندان و قابل توجه‌ترین تغییری بوده که توجه ما را به خود جلب کرده است. دلیل اهمیت این موضوع هم تاثیر مستقیم چنین اتفاقی روی افزایش سطح آب دریاها و زیر آب رفتن مناطق ساحلی جهان بوده است.

البته زیر نظر گرفتن این ذوب شدن‌ها تنها در سال‌های اخیر و با گسترش تصویربرداری‌های ماهواره‌ای و ارزان‌تر شدن هزینه‌ ارسال ماهواره‌های هواشناسی به مدار زمین امکان‌پذیر شده و تا پیش از این امکان اندازه‌گیری نرخ تغییرات ذوب و دگرگونی حجم یخ‌های قطبی با چنین دقتی وجود نداشت. همین موضوع باعث شده تا دانشمندانی از دانشگاه‌های لیدز، ادینبرو و کالج دانشگاهی لندن در تازه‌ترین تحقیقات خود داده‌های دقیق جمع‌آوری شده توسط ماهواره‌ها را مبنایی برای نتیجه‌گیری‌های نگران کننده اخیر در رابطه با وضعیت یخ های زمین قرار دهند.

آب شدن یخ های زمین

پژوهش اخیر به عنوان اولین تحقیقی شناخته می‌شود که وضعیت تمامی یخ‌های قسمت‌های مختلف سیاره را زیر نظر گرفته و هشدارهایی جدی را به ما داده است. ژورنال “The Cryosphere” به تازگی این پژوهش را منتشر کرد.

دکتر توماس اسلیتر (Thomas Slater)، سرپرست نویسندگان مقاله از دانشگاه لیدز می‌گوید که تمامی مناطق سیاره مقدار قابل توجهی یخ از دست داده‌اند، اما این مسئله برای قطب جنوب و همچنین لایه‌های یخ گرینلند از سایر مناطق نگران کننده‌تر بوده است. در واقع نرخ ذوب شدن لایه‌های یخی مورد نظر هم‌اکنون به بدترین پیش‌بینی‌های دانشمندان بین‌المللی در رابطه با گرمایش زمین و تغییرات آب و هوایی نزدیک شده است.

به گزارش کافه دانش همان‌طور که اشاره شد، تاثیر مستقیم چنین اتفاقی در قرن حاضر وارد شدن آسیب‌های جدی به شهرها و روستاهایی خواهد بود که در نزدیکی خطوط ساحلی قرار گرفته‌اند.

یخ های زمین سریع‌تر از هر زمانی از تاریخ در حال ذوب شدن هستند

مقاله تیم اسلیتر در رابطه با وضعیت کنونی یخ های زمین تعداد ۲۱۵ هزار کوه یخ را تحت بررسی قرار داده و همچنین، شرایط لایه یخ‌های قطبی گرینلند و قطب جنوب را در ارائه نتایج تحقیقات لحاظ کرده است. از طرف دیگر وضعیت قفسه‌های یخی شناور قرار گرفته در اطراف قطب جنوب که آب شدن آن‌ها مستقیما سطح آب دریاها را بالا می‌برد، در کنار یخ‌های شناور قطب شمال و اقیانوس‌های جنوبی هم از چشم این محققان پنهان نمانده‌اند.

پیش‌بینی‌های نگران کننده

اسلیتر و همکارانش کشف کرده‌اند که بین سال‌های ۱۹۹۴ تا ۲۰۱۷ زمین چیزی در حدود ۳۰ تریلیون تن یخ از دست داده و در سی سال گذشته نرخ ذوب شدن یخ‌ها به شدت افزایش یافته است؛ بررسی‌ها نشان داده که نرخ آب شدن یخ‌ها در سال ۲۰۱۷ حدودا ۱.۶۵ برابر بیشتر از همین نرخ در دهه ۹۰ میلادی بود.

این دانشمندان در تحقیقات خود وضعیت یخ های زمین در یک بازه زمانی ۲۳ ساله را بررسی کردند و دیده شده که قطب شمال در این مدت ۸.۴ تریلیون تن یخ از دست داده و عدد مورد نظر برای قطب جنوب ۷.۲ تریلیون تن بوده است؛ اما نکته جالب این بوده که انواع ذوب شدن‌ها تاثیرات مختلفی روی شرایط سیاره دارند. به عنوان مثال تغییر وضعیت یخ‌های دریایی لزوما به شکل مستقیم باعث افزایش سطح آب دریاها نمی‌شود، ولی چنین پدیده‌ای می‌تواند میزان تشعشعات خورشیدی منعکس شده از آب دریاها به فضا را کم کند.

کم شدن توانایی انعکاسی آب دریاها در نهایت دمای هوا در قطب شمال زمین را بالا برده و باعث ذوب شدن یخ‌های باارزش این بخش از سیاره می‌شود. در سپتامبر سال گذشته آژانس فضایی آمریکا اعلام کرد که در صورت ادامه پیدا کردن انتشار گازهای گلخانه‌ای در اتمسفر سیاره، تا سال ۲۱۰۰ سطح آب دریاهای جهان تا ۳۸ سانتی‌متر بالاتر خواهد رفت. چنین عددی شاید به نظر چندان هم جدی نباشد، اما بالا رفتن سطح آب تا این حد سیل‌های ویرانگری را در مناطق ساحلی زمین به راه می‌اندازد و حتی باعث کمبود منابع آب شیرین در اختیار بشریت می‌شود.

منبع :slashgearلینک منبع: گجت نیوز

پایان سبز بورس در هفته نخست بهمن‌ماه

به گزارش روز جمعه بورس تایمز ، شاخص بورس در معاملات هفته‌ای که گذشت ۲۴ هزار واحد افزایش داشت؛ شاخص کل در پایان روز چهارشنبه (یکم بهمن ماه) در حالی با رقم یک میلیون و ۱۸۳ هزار واحد به معاملات پایان داد که این رقم در روز گذشته (چهارشنبه) به یک میلیون و ۲۰۷ هزار واحد رسید.

همچنین شاخص کل (هم‌وزن) در پایان هفته گذشته ۴۳۳ هزار و ۱۳۰ واحد بود که در هفته جاری این عدد به ۴۲۴ هزار و ۷۱۹ واحد و شاخص قیمت (هم‌وزن) از ۲۸۳ هزار و ۲۷۸ واحد به عدد ۲۷۷ هزار و ۷۷۷ واحد رسید.

در پنج روز معاملاتی این هفته بورس، نمادهای ایران‌خودرو (خودرو)، سایپا (خساپا)، شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)، پالایش نفت تهران (شتران) و پالایش نفت اصفهان (شپنا) در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.

در هفته‌ای که گذشت فرآورده‌های نفتی، عمده فروشی، فعالیت‌های هنری، سرگرمی و خلاقانه، فنی و مهندسی، کاشی و سرامیک، خرده‌فروشی، استخراج کانه‌های فلزی و چند رشته‌ای صنعتی بالاترین درصد بازدهی را داشتند.

همچنین نماد فلزات اساسی، هتل و رستوران، استخراج نفت و گاز جز اکتشافات، پیمانکاری صنعتی، بانک‌ها و موسسات اعتباری، قند و شکر، سیمان، آهک و گچ، رایانه، شیمیایی، سرمایه‌گذاری‌ها، لاستیک و پلاستیک، بیمه و بازنشستگی، منسوجات، صنایع غذایی به‌جز قندو شکر، فعالیت های کمکی به نهادهای مالی واسط، مخابرات، ماشین‌آلات و تجهیزات، محصولات چوبی، استخراج سایر معادن، محصولات فلزی، عرضه برق، گاز، بخار و آب گرم، خودرو و قطعات، کانی غیرفلزی، واسطه‌گری‌های مالی و پولی، دارویی، استخراج زغال سنگ، زراعت و خدمات وابسته، چاپ، دستگاه‌های برقی، محصولات کامپیوتری، الکتریکی و نوری، انبوه سازی املاک و مستغلات، حمل و نقل انبارداری و ارتباطات، محصولات کاغذی، سایر حمل و نقل، وسایل ارتباطی، محصولات چرمی، اطلاعات و ارتباطات، سایر واسطه‌گری‌های مالی از جمله نمادهایی بودند که بازدهی منفی را در بازار ثبت کردند.

بیشتر بخوانید  آغاز معاملات «صندوق پالایشی یکم» در بورس از اوایل آبان‌ماه

نمادهای صندوق پالایشی یکم (پالایش)، صندوق واسطه گری مالی یکم (دارا یکم)، شرکت سرمایه گذاری تدبیرگران فارس و خوزستان (سدبیر)، تولید ژلاتین کپسول ایران (دکپسول)، گوشت مرغ ماهان (زماهان)، فرآوری مواد معدنی (فرآور)، پالایش نفت اصفهان (شپنا)، شرکت سرمایه گذاری مسکن الوند (ثالوند)، پالایش نفت تبریز (شبریز)، فنرسازی زر (خزر)، فرآورده های غذایی و قند چهارمحال (قچار)، پالایش نفت تهران (شتران)، خدمات فنی فولاد یزد (خفولا)، غلتک سازان سپاهان (فسازان)، تبان نیرو سپاهان (تابا)، صنایع چوب خزر (چخزر)، شرکت سرمایه گذاری اعتبار ایران (واعتبار)، خط دریا بندر (حبندر)، پتروشیمی شازند (شاراک)، سیمان داراب (ساراب)، زر ماکارون (غزر)، سیمان بهبهان (سبهان)، کاشی سینا (کساوه)، سیمان قائن (سقاین)، دشت مرغاب (غدشت)، پاکدیس (غدیس)، مهرام (غمهرا)، تکنوتار (تکنو)، آبادگران (ثاباد)، سیمان درود (سدور)، صنعتی روان فن آور (خفناور)، فولاد امیرکبیر کاشان (فجر)، آینده سازان بهشت پارس (آینده)، پتروشیمی غدیر (شغدیر)، کاشی الوند (کلوند)، سیمان سفید نی ریز (سنیر)، پتروشیمی فناوران (شفن)، فن آوا (فن آوا)، پالایش نفت بندرعباس (شبندر)، به پرداخت ملت (پرداخت)، حمل و نقل بین المللی خلیج فارس (حفارس)، روز دارو (دروز) و نفت ایرانول (شرانل) در شمار مثبت‌ترین نمادهای بازار بودند.

در ادامه، نمادهای کارگزاران بورس کالای ایران (اکالا)، شرکت سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران (وتوصا)، بیمه کوثر (کوثر)، شهرسازی و خانه سازی باغمیشه (ثباغ)، مخابراتی ایران (لکما)، توسعه و عمران استان کرمان (کرمان)، الکتریک خودرو شرق (خشرق)، ریخته گری تراکتور (ختراک)، موتورسازان تراکتور (خموتور)، باما (کاما)، قاسم ایران (قاسم)، بیمه آسیا (آسیا)، صنعتی بوتان (لبوتان)، کمک فنر ایندامین (خکمک)، پگاه اصفهان (غثصفا)، شرکت سرمایه گذاری نیروگاهی ایران سنا (وسنا)، توسعه بازرگانی آهن و فولاد میلاد (بمیلا)، سبحان آنکولوژی (دسانکو)، قند شیروان قوچان (قشیر)، توسعه ساختمان (ثاخت)، شرکت سرمایه گذاری آوا نوین (وآوا)، پارس مینو (غپینو)، شرکت سرمایه گذاری توس گستر (وتوس)، آ. س. پ (آ. س. پ)، صنعتی بهشهر (غبشهر)، رینگ سازی مشهد (خرینگ)، لیزینگ پارسیان (ولپارس)، فرآوری زغال سنگ پرورده طبس (کپرور)، شهید قندی (بکام)، مگسال (زمگسا)، نورد قطعات فولادی (فنورد)، نوش مازندران (غنوش) و سایپا دیزل (خکاوه) از جمله نمادهای منفی معاملاتی در بازار بودند.

بیشتر بخوانید  رکورد شاخص بورس شکست

منبع : ایرنا